Diemme Roccia Vet Ontario,

Om maar even met ons hoofd bij de hiking boots te blijven. Zie hier de prachtige Diemme Roccia Vet Ontario boots. Al geruime tijd staat Diemme hoog op mijn lijstje van hele vette labels.  En dan komen ze nu ook nog eens met een variant van hun standaard hiking boot in een kleur, pff, ik ben verkocht.

Welke schoen je ook voor me neus zet, wanneer je hem in het burgundy neerzet zal je altijd pluspunten scoren. Serieus, ik kan haast geen vettere kleur voor een schoen bedenken. De kleur is ook perfect in de meeste combinaties. En is sowieso altijd goed met een raw denim. Ik gok dat ze dit bij Diemme wisten en zie hier, hun Burgundy Boot.

Mr Porter heeft deze Diemme op voorraad.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.