Epaulet Oxford Polo Camicia,

Bij Epaulet blijven ze goed bezig met het doorontwikkelen van hun eigen lijn. Natuurlijk hebben ze prachtige merken in de collectie, maar de kunstjes die ze flikken met hun eigen producties zijn minstens zo bijzonder.

Hun normale button down shirts kennen we al, nieuw in de collectie hebben ze nu ook deze mooie Oxford Cloth Polo Camicia. En zoals de trouwe bezoekers hier weten heb ik een zwak voor alle Polo Camicia’s. Het is gewoon het ultieme item voor die momenten dat je bang bent dat een dress shirt too much is en je tee-shirt enkel op het strand thuis hoort. En deze uitvoering van Epaulet is weer eens fantastisch.

Uiteraard verkrijgbaar via Epaulet.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.