Filling Pieces X Flybird,

Het kan zijn dat je gisteren lag te slapen en dus deze kei en keiharde release hebt gemist. Of wellicht zat je te wachten tot OurBubble er een stukje over ging pennen. Maar bij deze dan, de lang verwachte Flybird x Filling Pieces collab. De geruchten over deze samenwerking deden al langer de ronde. Scherpe ogen op Instagram hadden al gespot dat er een dergelijk meesterwerkje in de maak was. En daar is dan officieel het verlossende beeld, de collab is een feit.

Filling Pieces kennen we al natuurlijk, Flybird kan nieuw voor je zijn. Flybird is het label van Franky Boateng, en deze Franky is een genie als het om naaimachines en lappen leer gaat. De mini bags van hem vindt je al steeds meer door het hele land. En nu met deze collab gaat die ook naam maken als grote tassenmaker. Allemaal handwerk, allemaal top. De schoenen zijn van hetzelfde leer gemaakt. De details van de schoenen, zoals de afwerking van de hiel, vindt je ook weer terug in de tas. Een perfecte match!

Eerdaags online in de shop vanĀ Filling Pieces.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.