Gant RUGGER Jacket,

Kijk het is eigenlijk heel eenvoudig. Van een goed jasje hoef je er echt niet tientallen in de kast te hebben hangen. Sterker nog, met 1 a 2 goede jasejs kom je een heel eind. Vereiste is wel dat het een niet al te opvallend jasje is. Wanneer je iedere dag in je Dog Tooth jas binnen komt, dan valt het natuurlijk op.

Neemt niet weg dat dit Dog Tooth jasje van Gant RUGGER wel belachelijk lekker is. En dus is dit net dat derde jasje wat in je collectie erbij kan. Niet voor iedere dag, maar gewoon voor die momenten dat je net even niet dat effen jassie aan wilt.

Gevonden, uiteraard, bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.