Gitman Vintage Bolivian Square,

Deze is helemaal top! Gitman Vintage kan natuurlijk al heel weinig verkeerd doen bij mij. Maar toch, ze hebben nu weer eens een printje waar ik helemaal enthousiast van word. De print heet: Bolivian Square. En zo van een afstand zie je de naam helemaal niet. Of het moet natuurlijk aan mijn ogen liggen, maar het kwarte viel bij mij pas toen ik de close-ups zag.

En dan mag gezegd worden dat dit weer een juweeltje van een shirt is. De fit is typisch Gitman, prima dus. De kleurtjes van het shirt laten zich goed mixen en matchen. Voor een shirt met een print is dit een bijzonder veelzijdige variant.

Uiteraard gevonden bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.