Grenson x ASOS Derby,

ASOS heeft een prettige webshop. Ze hebben belachelijk veel mooie labels in de collectie, helaas wordt die wel veel afgewisseld met eigengemaakte rotzooi van de shop zelf. Het lijkt erop dat ze de goedverkopende items het liefst zo snel mogelijk namaken en dan het wijde web opgooien.

Gelukkig doen ze ook aardige dingen met het eigen label. Zo hebben ze samen met Grenson voor het zoveelste jaar op rij een heerlijke collab neergezet. Deze keer geen Brogue op een Vibram zool, maar een hele mooie gladde Derby. Uiteraard wel weer op een witte Vibram zool. Ik kan deze ASOS productie wel waarderen, wellicht enkel omdat die eens niet door ASOS zelf gemaakt is, maar door het top schoenenhuis Grenson.

Uiteraard enkel via ASOS.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.