Herschel Supply Totem,

De Totem is de tas naar keuze voor alledaags kantoorwerk. Die tas heeft stijl, is sterk, en je laptop past erin. Mocht je geen kantine met een Coby hebben, kunnen je bammetjes ook prima een plek vinden in deze tas. Mocht je het type zijn die zijn lunch naar binnen werkt bij een hip café, sla je de plank nog steeds niet mis met deze Herschel Supply Totem.

Bij FreshCotton hebben ze geen Coby, maar zijn ze wel van het hippe. En zie daar een hele nieuwe collectie Herschel Supply tassen zijn ingekocht. Een collectie met daarin ook deze rood met roest gekleurde Totem. Ik kan niet anders zeggen dan: “Goed bezig gasten!”.

Zoals gezegd, Herschel Supply kan je kopen bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.