Knowledge Cotton Bretons Streepje,

Het is officieel, ik ben fan van Knowledge Cotton. Die gasten maken gewoon heerlijke basics en ze zijn verantwoord als een malle. Eigenlijk heb je dus geen enkele reden om niet al je basics uit Knowledge Cotton items te laten bestaan. Ik was al een tijdje op zoek naar een goeie longsleeve met een Bretons streepje. Maar wilde niet direct een trui.

Knowledge Cotton komt dan lekker om de hoek zetten met deze dikke katoenen longsleeve. Het is geen trui en geen simpele tee. Maar gewoon zo’n item wat lekker wegdraagt op een versleten denim op die dagen dat het zomer weer niet warm en niet koud is. Bijvoorbeeld voor zo’n avond als gister. Had je nu maar deze gehad!

Denimplus heeft deze Bretonse Longsleeve in 2 varianten op voorraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.