Military Watch Company Black Sub,

Stel je voor je vindt de Rolex Submariner de aller mooiste klok ooit en maar kunt er geen betalen. Dan kan je naar Thailand vliegen en voor 80 euro een neppe kopen, thuis komen en na een week of wat losse onderdelen in je hand hebben. Of je koopt een hommage van een ander label aan deze Submariner.

Ik zou voor die tweede optie gaan. Te meer omdat je dan in ieder geval geen neppe zooi om je pols hebt hangen, ten tweede je garantie hebt en ten derde je niet de illegale handel aan het spekken bent. Daarnaast is deze hommage van Military Watch Company behoorlijk vet in het zwart met die zwart grijze Bond-strap.

Deze hommage aan de Rolex Submariner kan je halen bij NeedSupply.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.