Nike Air Max 87 in het wit,

FreshCotton snapt het spelletje wel. Als je een label op voorraad neemt moet je zorgen dat je voor al je bezoekers iets hebt. Zo hebben ze dus Nike vrij divers ingekocht. Van de verschillende stromingen een paar modelletjes. Geen overdosis aan schoenen, maar wel gewoon een paar juweeltjes.

Een van die juweeltjes is deze Nike Air Max 87 Summit White. De naam zegt genoeg, deze schoen is wit, heel wit. En dat is coor deze schoen wel een van de vetst mogelijke kleuren. Gemized met een beetje lichtgrijs en offwhite maakt dit schoentje haast briljant.

Zoals gezegd, deze Nike Air Max ’87 White Summit is op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.