Nissan Juke-R,

nissan juke r

Hahahaha, nee maar serieus, hahahaha.. Die Japanners blijven toch wel een bijzonder gevoel voor humor hebben. Neem die gekken bij Nissan nou. Die bouwen de meest lelijke SUV Citycar crossover ever, en vervolgens stuwen ze hem vol met de techniek uit hun beste sportwagen ooit, de Nissan GT-R. Het resultaat is een monsterlijk lelijk bommetje op 4 wielen, welke van eigenaar wisselt voor meer dan een half miljoen euro. En ja, ze nemen die bak nog in productie ook.

Bij Car and Driver weten ze wel raad met flauwe grappen. Die zetten de wagen op een circuit naast een van de meest briljante sportwagens ooit, de Porshe 911 GT2-RS. De resultaten van de test pakken toch nog enigszins verrassend uit. Natuurlijk de Porsche wint, zei het met een minimaal verschil op het circuit.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.