Norse Projects Corduroy Broek,

Jawel het wordt weer herfst. En in de herfst draag je een corduroy broek. Zo eenvoudig kunnen sommige stijlregels zijn. Natuurlijk hoef je niet iedere dag een corduroy knaller te rocken, maar wissel je denim gewoon eens goed af met een paar mooie corduroys.

Mooi als in, een goede herfstkleur zoals bijvoorbeeld bruin. En mooi als in een tikkie preppy, of juist het tegengestelde een tikkie workwear zoals deze Norse Projects broek. De kluer is prima, het is een vrij grove corduroy en de fit is wat ruim vallend. Prima met een paar hikers eronder.

Op voorraad bij de GoodHoodStore.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.