North Face Ballard,

North Face is een label met jarenlange mountainering ervaring. Maar dan gelukkig wel in het redelijk betaalbare segment. Jazeker het Purple Label van North Face is onbetaalbaar, maar de rest valt nog redelijk te overzien. Bij FreshCotton snappen ze dat we betaalbare labels wel kunnen waarderen en hebben ze zowaar een gedeelte van de schoenen colelctie van North Face op voorraad genomen.

Zo hebben ze in die collectie ook deze Ballard. Een boot die het meest lijkt op de traditionele hiking boots. Grof, rond, dikke veterogen en gemaakt van een mooie dikke lap leer. Dik gevoerd met ook nog eens een stevige zool. Prima schoentje voor die jungle waar we toch dagelijks door heen baggeren op de A2.

Zoals gezegd, op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.