Nudie Jeans Bomber,

Niet zo lang geleden las ik een item over het gegeven dat de Bomber weer helemaal hot zou worden. Op het moment van lezen was ik lichtelijk verbaasd gezien de associatie met hakkende gabbers in mijn hoofd. Maar na het zien van onderstaand juweeltje van Nudie Jeans ben ik overstag.

Meer labels zullen wel met hun variant van de Bomber gaan komen, maar deze versie van Nudie vind ik zelf een hele prettige. Het heeft een beetje die oude houthakkers look en feel. Gewoon geen gezien, bomen omkappen, met je Red Wings boots aan en gaan. Verdomd mooi bij een nieuwe raw denim.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.