Oakley Frogskin Roze Fluo,

De Oakley Frogkskin, je blijft hem maar steeds weer opnieuw zien terugkomen. De basic zonnebril van Oakley is nu serieus al in 100 verschillende kleurencombo’s gemaakt. Vreemd genoeg gaat die ook nog steeds niet vervelen. Oké, het is geen SUPER of Persol, maar toch kan het geen kwaad om één excentriek kleurtje in huis te hebben.

Wat te denken van deze knalroze, haast fluoriserende roze bril, met een tekening zoals je die kent van de schildpadden print van Persol. Een beetje terug naar de jaren tachtig, maar dan anders. Overigens zijn de Frogskins veel gespot p de Pitti Uomo, dus volgende zomer een absolute must have.

Deze variant heb ik gevonden bij ASOS.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.