Polo Ralph Lauren Bubble Jacket,

Ergens in 1994 dropte een MC uit Queens een belachelijk hard album. Nasir Jones bracht ons Illmatic. De kledingstijl van toen, baggy jeans, rugby shirts en zeil of bubble jackets. Alles bij voorkeur van Helly Hansen, Nautica, Ralph Lauren en Guess. Check wat oude mid jaren 90 clips op Youtube en je voelt weer even wat ik bedoel.

Nu jaren later dropt Nas eindelijk weer een album wat in de buurt kan komen van Illmatic en shop ik bij ASOS en vind ik deze Ralph Lauren Bubble Jacket. Het is dus waar, de geschiedenis herhaalt zich altijd, zeker in fashion. Gaat het een hit worden dit jaar? Denk het niet, maar zeg nooit nooit. Misschien maakt Nas ook ooit nog eens een beter album dan Illmatic.

Gevonden bij ASOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.