Quality Blanks Deep Dyed Navy,

Een half jaar geleden introduceerde FreshCotton hun eigen label, Quality Blanks. Wij schreven hier toen al enthousiast over dit zeer betaalbare label. En nu, nu komt er een nieuw seizoen ons tegemoet en gaan ze bij FreshCotton lekker verder op de weg die ze zijn ingeslagen. En weg met een nieuwe drop van Quality Blanks.

Naast dat hun reeds bestaande collectie nieuwe voorraden heeft gekregen, hebben ze ook weer een aantal nieuwe items binnen gekregen. Een daarvan is deze Deep Dyed Navy Button Down. Een prima shirt in een prachtige donkere navy kleur. Prima met een chino of een mooie denim.

Zoals gezeg, Quality Blanks vindt je enkel bij FreshCotton.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.