Ralph Lauren Denim Button Down,

Wanneer het om button down shirts gaat is er haast geen herkenbaarder label dan Ralph Lauren. Hun standaard button down shirt met de kenmerkende polospeler als logo is al tig jaar in productie. Ieder jaar volgen ze trouw de trends, maar houden ze ook een aantal ultieme basic kleuren in de collectie.

Soms is een trend een basic en omgekeerd. En zo geschiedde het dat de oude Denim Button Downs van Ralph Lauren weer op nieuw in de collectie zijn opgenomen. Denim is immers vrij hot momenteel, dus waarom ook niet. Persoonlijk ben ik fan van dit shirt.

Dit shirt is momenteel weer op voorraad bij ASOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.