Red Wing Heritage Fall/Winter 2012,

red wing heritage fallwinter

Bij Red Wing hebben ze een verdomd lekkere traditie opgebouwd. En dan heb ik het niet enkel over de schoenen zelf. Maar vooraal ook de manier waarop zijn de mensen laten genieten van al het moois. Met regelmaat produceren ze heerlijke sfeerfilmpjes om hun collectie onder de aandacht te brengen.

Dit keer gebruiken ze dit medium voor het lanceren van 3 nieuwe modellen. De 8890 Moc Toe in Charcoal Rough & Tough, de 8126 Brogue Ranger in Black and Antigue Chaparrel en de 2922 Chelsea Rancher in een schitterende Oro-iginal leder. De helden in het filmpje zijn allen gestyled door Tenue de Nîmes. Kijk en enjoy!

Meer info? Check Red Wing Heritage.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.