Red Wing x J. Crew,

De Beckman van Red Wing is al geruime tijd hoog aan de lijst van te kopen schoenen te vinden. En toen ik net aan het rond bladeren was door de catalogus van J. Crew zag ik de Beckman in een uitvoering waarvan ik dacht: “Kolere, deze is echt gruwelijk!”¬†Sowieso is de Beckman vet, maar die versleten trim, die patina die ze bij de J. Crew uitvoering hebben meegegeven is wel echt belachelijk hard! Fuck die zomer, laat de herfst maar komen!

De vraag is echter ga je voor gemak van passen en cross je richting centrum Amsterdam om bij Red Wing zelf een paartje aan te trekken. Of klik je een eind weg in de webshop van J. Crew om deze exclusieve Red Wing Beckman op de kop te tikken?

Zoals gezegd, deze uitvoering is exclusief voor J. Crew.

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.