Restaurant week bij OurBubble, Harbour Club – Amsterdam,

Deze week hebben we bij OurBubble blogger André Janssen over de vloer. Bij OurBubble staan we altijd te springen om extra input en André kwam met het volgende plan: De restaurant week voor OurBubble. 5 dagen lang, iedere dag een hot spot waar je ooit eens gegeten moet hebben. Sommige onbereikbaar, sommige zeer toegankelijk. Vandaag de Harbour Club in Amsterdam.

De nieuwste aanwinst van Amsterdam. De Harbour opende haar deuren namelijk in mei 2012 in navolging van enkele andere vestigingen in Nederland. Men is er nog niet helemaal over uit of deze plek gewoon populair is omdat het nieuw is, of omdat het eten zo geweldig slash fantastisch is.

De reviews van het eten zijn namelijk matig. De crème de la crème nipt champagne en poedert er op los. Typisch Nederlands heeft The Harbour voor ieder wat wils op het menu, zodat er ook allerlei soorten mensen komen. Wat is immers een celeb zonder publiek?

Meer info is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.