Restaurant week bij OurBubble, The Ivy – Los Angeles,

Deze week hebben we bij OurBubble blogger André Janssen over de vloer. Bij OurBubble staan we altijd te springen om extra input en André kwam met het volgende plan: De restaurant week voor OurBubble. 5 dagen lang, iedere dag een hot spot waar je ooit eens gegeten moet hebben. Sommige onbereikbaar, sommige zeer toegankelijk. Vandaag The Ivy – Los Angeles.

Alles wat zogenaamd chique is in de Verenigde Staten is (namaak) Frans. Zo ook dit restaurant. Het wordt bezocht door alle celebrities die niet willen worden gefotografeerd maar stiekem toch wel. Alle celebs weten namelijk dat hier non-stop fotografen op de wacht staan.

Als het even wat minder gaat en ze willen wat aandacht dan weten ze altijd “De Klimop” weer te vinden. De naam is al net zo ordinair als het restaurant zelf. Desalniettemin is het een geweldige attractie om al die sterren te zien vechten om aandacht. En je kunt leuke ideetjes opdoen als het om nieuwe fashion gaat. Halle Berry, Lindsay Lohan, Hiltons en nog meer sterren komen hier.

Klik hier voor meer info over The Ivy. Vergeet je credit card niet, by the way!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.