River Island Jacket,

Hoe het ineens kon gebeuren heeft geloof ik niemand nog begrepen, maar dit seizoen was daar ineens River Island weer. Nee het was niet weg geweest, maar ineens kwamen ze met een lijn die toch een bijzonder stuk aantrekkelijker was dan die oude zooi waar ze eerst bekend mee waren. En deze nieuwe weg die ze zijn ingeslagen, die volgen ze ook nog lekker voor het komende seizoen.

Zo vond ik daar ineens bij ASOS deze prima varsity in licht met donkerbruin su├Ęde. Zeg zelf, op een droge herfstdag kan je deze prima rocken op een dry denim met een mooie Oxford Cloth button down eronder.

Zoals gezegd, een goede collectie River Island kan je vinden bij ASOS.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.