RRL Varsity Jacket,

RRL is wel het vetste label dat Ralph Lauren ooit heeft neergezet. Daar zal iedereen het haast wel over eens zijn. Het Denim & Supply label waar we hier geregeld over schrijven is het betaalbare broertje hiervan. Maar wanneer je dan af en toe weer een RRL item voorbij ziet komen, dan vergeet je wel weer heel rap Denim & Supply.

Neem deze Varsity dan welke nieuw binnen is gekomen bij Frans Boone. Prachtig, anders dan dat kan ik deze jas niet beschrijven. Nou ja, wellicht kan ik het ook een aller jezus vette jas noemen. Dat rolt ook zo lekker. Anyways, mooie bruin wol, goeie details en een lekkere dikke patch op de borst. Dit is waarom RRL zoveel vetter is dan Denim & Supply.

Zoals gezegd gevonden bij Frans Boone.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.