Scotch & Soda Blazer,

Wanneer je je garderobe kast niet wil laten uitpuilen en toch een beetje fatsoenlijk voor de dag wilt komen, dan moet je vertrouwen op een aantal tijdloze klassiekers. Een van die tijdloze klassiekers is een standaard blazer in navy of grijs wol. Dit mixed en matched lekker in formele en informele outfits.

Een navy blazer op een grijs wollen broek doet het altijd goed, maar ook omgekeerd kan die combinatie behoorlijk prima. Wil je meer casual, dan draag je grijze blazer op een mooie donkere denim, paar Red Wing boots eronder en klaar ben je. Overigens is onderstaande blazer real life best prima, die houten Klaas op de foto staat er enkel wat lullig bij.

Gevonden bij JeansOnline.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.