Stutterheim Raincoats,

Al tijden schrijven wij over traditionele regenjassen. Zo heb je bijvoorbeeld die Elka jassen van Norse Projects, of die variant van Scotch & Soda hierop. Maar gisteren zag ik ineens een nog mooiere versie. En helaas betekent mooier in dit geval ook duurder. En niet zo’n klein beetje ook.

Mijn oog viel op Stutterheim uit Zweden. God aller jezus, wat kan een eenvoudige Zweedse vissers jas er verdomd goed uit zien. Allemaal handgemaakt van de beste materialen. De naden zijn extra gesealed, maar dat verwacht je ook wel van een 500+ euro jas nietwaar? Oh ja, ze hebben ook nog een heel mooi verhaal op hun site staan. Alles voor de marketing denk ik. Maar dat mag de pret niet drukken. Kijk eens hoe vet die jas is!

Meer info, check hun site.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.