Tricker’s x Frans Boone,

Het is even geleden, maar hij flikt het gewoon weer. Een schitterende collab van de heer Boone met het oer-Engelse Tricker’s. De vorige edities zagen er top uit, maar deze nieuwe collab is echt super. Perfect ook voor dat Hollandse herfstweer dat er na deze week weer komen gaat.

Het gaat hier om een toe-capped waxed leather boot. De boot komt op een lichtgewicht Vibram zool voor die extra waterdichtheid. Ik zie ze wel onder een mooie grijze wollen broek, of onder een schitterende tweed broek. Beetje bladeren voor je uit trappen in het bos, het kan met deze Tricker’s.

Uiteraard exclusief bij Frans Boone.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.