Verrassende Winterschoenen,

Had ik in de titel het merk van onderstaande schoenen gezet, dan had je never nooit deze post bekeken. Ik kan me haast niet voorstellen dat je serieus had gedacht, oh dat gaat vet worden, wanneer daar namelijk UGG vermeldt zou zijn.

Maar ja, het gaat nu wel over een paar schoenen van die schapenvachtschoenenlabel. Op het eerste gezicht verwarde ik ze met een paar Diemme Firenze boots. Niets bleek minder waar. Overigens is dit een stuk voordeliger, en ze zullen ook wel warm zijn. Maar ja, je hebt net je vriendin uit UGG’s gekregen, kan je ze dan zelf nog rocken?

Zin in een discussie met je vriendin? Check van den Assem.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.