A.N.T Origins herfst/ winter 2012/ 2013,

Wie ons volgt op de diverse sociale media heeft een week of wat geleden al een sneakpeak gehad van wat A.N.T Origins ons de komende seizoenen gaat bieden. Vandaag ontving ik wat foto’s welke vanaf volgende week in hun nieuwe lookbook te bewonderen zijn. Keihard, is de enige treffende omschrijving.

Het logo met de roeiboot, de rivier en het landschap vindt je in elementen terug als rode draad door de collectie. En ook is deze terug te vinden als patch op deze schitterende ‘Hunter-jacket’. Deze jas is gruwelijk, gemaakt van een mix van canvas en een wool-blend, het camo steekt lekker af bij het navy. En dan te bedenken dat dit nog het tipje van de sluier is van wat A.N.T Origins gaat droppen.

Je zal als winkel zijnde deze collectie nog niet ingekocht hebben, sla je dan die plank even helemaal mis. Hou OurBubble in de gaten voor de rest van de collectie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.