Alden 403 Indy Boots,

Het is die tijd van het jaar weer. Het moment om eens goed rond te kijken voor het ultieme paartje schoenen voor het komende seizoen. En wat past er dan beter dan een Alden Indy op de shortlist? Met de perfecte balans tussen comfort en klasse, durability en stijl.

De kleur van deze versie die ik bij Leffot vond is top. De veters, de zool en het bovenwerk, de kleuren doen het erg goed met elkaar. Het gave van Alden is dat je dit paar koopt voor de komende 2 seizoenen, maar je tegelijk ook de volgende 10 jaar niet meer na hoeft te denken over je ultieme herfst/ winter schoen.

Verkrijgbaar bij Leffot.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.