Alpha Industries Parka,

Vorig jaar waren we verheugd met het feit dat FreshCotton het hele vette Spiewak label op voorraad had liggen. Mocht je destijds vergeten zijn zo’n parka op de kop te tikken, dan bieden ze je nu de kans om die kleine fout te herstellen. In plaats van Spiewak staat er alleen nu Alpha Industries op de labels.

En ja, ik weet heel goed dat je vroeger niet met een omgekeerde patch van Alpha op je borst wilde lopen, maar zeg eens eerlijk, deze parka is wel heel vet. En stiekem is het label uit Knoxville wel erg lekker. De manier hoe het ooit is opgestart vanuit een kleine kelder en hoe later de hele Amerikaanse luchtmacht die jassen wilde hebben. En kijk is naar die details van deze jas, zeg zelf, niet alleen het verhaal van Alpha Industries is goed!

Zoals gezegd, op voorraad bij FreshCotton.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.