Atelier de l’armée,

Twitter is je beste vriend. Hoeveel vette winkels ik niet via Twitter heb leren kennen is ongekend. Zo zat ik een paar weken terug op zondag een beetje op mijn BlackBerry de timeline te lezen en kwam er een tweet van Nalden voorbij over Atelier de l’armée. Ik was die naam weer even vergeten tot ik vandaag de browse geschiedenis zat door te balderen en dacht, deze moet ik toch echt even via OurBubble delen.

Atelier de l’armée bestaat eigenlijk uit twee delen en beide zijn ze helemaal vintage geïnspireerd. Enerzijds produceren ze onder eigen label vette tassen en accessoires gemaakt van oude materialen. Voornamelijk materialen welke uit ouwe leger restanten komen. De tassen zijn stuk voor stuk uniek. Daarnaast bestaat Ateleir de l’armée uit een vintage shop voor vette items. Oude marine shirts, Pendelton jassen, Wrangler shirts, Levi’s denims, verzin het maar je vindt het bij hun. Erg vet om eens te bekijken.

Check het zelf, bij Atelier de l’armée.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.