Carhartt Anorak Camo,

Camo prints, een trend die ook nog wel even aan zal houden verwacht ik. Wel vet trouwens dat na die Nike Anarok van begin deze week, ook Carhartt dit type jas weer eens in de collectie heeft opgenomen. Om te dragen is een anarok echt prima. Het zit lekker en hoe minder rits, hoe minder wind erdoor kan waaien.

Het enige minpunt is dat ik nog nooit een anarok aan heb kunnen trekken zonder mijn haar tot coupe-troep te modelleren. Maar dat mag de pret niet drukken. Die out of bed look wordt vanzelf ook wel weer hip. Deze jas krijgt een dikke 10 overigens. Camo en onpraktisch praktisch zijn, perfect mix.

Gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.