Elvis and Kresse Tas,

Heerlijk om tussen het puin van PR-buro’s af en toe ook weer een persoonlijke mail met een goed verhaal te vinden. Zo’n mail kregen we van het label Elvis and Kresse. Een label gestart door twee jonge ondernemers met een visie.

Een hele lijn tassen, iPhone covers en alles gemaakt van afgedankte brandweerslangen en parachutestof. De perfecte combinatie zo blijkt. De brandweerslangen zijn stevig en watervast. En de voering van parachutestof zorgt ervoor dat je spulletjes met fluwelen handschoenen behandeld worden. Mijn favoriet is deze sportstas met de looks van een oude doktertas.

Meer info over dit label is te vinden op site van Elvis and Kresse.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.