Filling Pieces Patchwork,

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag waar zijn die Filling Pieces schoenen te koop? Op zich geen gekke vraag, want wie wil er niet zo’n paartje rocken. Dus voor jullie nog even een paar shops op een rij. Stel je bent in Rotterdam, check dan L’ecole National. Ben je in Amsterdam, loop je langs Acht of één.

Ben je meer die online shopper dan zijn er twee top adressen. Die 10 jaar oude webshop en nationale trots FreshCotton, maar ook die nieuwe jongens Afura hebben een bijzonder puike collectie voor je. En bij die laatste shop vond ik die paartje. Uit de collectie van Zomer/ Herfst 2012, de Filling Pieces Low Top Patchwork. Dit is gewoon een juweeltje!

Zoals gezegd, deze Filling Pieces heb ik gevonden bij Afura.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.