Gant RUGGER Winter Trui,

Jawel, bij FreshCotton is zojuist weer een levering van Gant RUGGER binnen gekomen. En dat is goed nieuws, want dit label blinkt over het algemeen uit in hun herfst / winter collecties. De jassen, truien, allemaal zijn ze even vet.

Een van mijn persoonlijke favorieten is deze Jacquard Sweater in het donkerblauw met een heerlijk winters patroon erin gebreid. Dit is weer zo’n typisch RUGGER item waar je vrolijk van wordt. Goede corduroy eronder rocken, mooi shirt onder de trui en een paartje Red Wings of Aldens aan de voeten en je outfit is af.

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.