Golden Bear Varsity,

Meer dan een jaar terug hadden we het over Golden Bear dat heerlijke oude label uit San Francisco. Net terug uit San Francisco, alwaar ik een paar Golden Bear jassen in mijn handen heb gehad bij UnionMadeGoods, vind ik bij OiPolloi ineens Golden Bear jassen op voorraad. Tsja, dan kan ik niet anders doen dan deze te delen met jullie.

Ze hebben een aantal verschillende jassen op voorraad, deze grijs met witte varsity sprong er voor mij uit. Eenvoud is key, ik kan het niet vaak genoeg zeggen. En wat is er eenvoudiger dan grijs wit? De uitvoering is natuurlijk helemaal top, zoals je mag verwachten van Golden Bear.

Check het zelf, bij OiPolloi.

Tags from the story
,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.