Horween Leathers,

horween leathers

Het gebeurt met enige regelmaat dat we over een paartje schoenen schrijven en vrij nadrukkelijk benoemen dat de schoentjes gemaakt zijn van lederen lappen uit de Horween factory. Dat zeggen we niet voor niets. De Horween Tannery kent niet iedereen. Maar bijvoorbeeld merken als Quoddy, Alden en Timberland maken dankbaar gebruik van hun fantastische materialen. De huidige generatie van de Horween familie weet dankbaar gebruik te maken van de nieuwe media. Zo brachten zij met onderstaand filmpje een kijkje achter de schermen van dit oer product.

Meer info over Horween vindt je hier.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.