Knowledge Cotton Total Eclipse,

Wanneer ik aan Total Eclypse denk hoor ik een tranende trekkende Bonnie Tyler. Maar dat was tot ik deze prachtige Caredigan van Knowledge Cotton voorbij zag komen. Serieus, wat die gasten op een verantwoorde manier kunnen fabriceren is eigenlijk wel bijzonder.

Hoeveel labels zijn er wel niet zwaar onverantwoord bezig en produceren enkel crap? Je weet zelf waar we het over hebben niet waar? Maar dus deze Knowledge Cotton Cardigan is een absolute must have voor de komende herfst/ winter. Stijlvol, warm en van een heerlijk label.

Knowledge Cotton ligt onder andere op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.