Oliver Spencer Tweed Worker Pants,

Heb jij eigenlijk al een goeie Tweed broek in de kast hangen? Gewoon zo’n 100% wollen broek. En dan bij voorkeur eentje waarin je er niet uit ziet alsof je net uit de eendenjacht bent gestapt. Ik heb er nog hard 1 nodig. Denk dat het een perfecte aanvulling van de herfst garderobe kan zijn.

Dus bladerend bij OiPolloi vond ik deze tweed Worker Pant van Oliver Spencer. En gelukkig is die gemoderniseerd. Dat wil zeggen, wel klassiek, maar niet te ruim met rechte pijpen. Gewoon een prima moderne klassieker dus. Kleurtje doet het ook goed bij Chestnut Red Wings.

Zoals gezegd, gevonden bij OiPolloi.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.