Red Wing Munson,

Gisteren zag je het filmpje over de schoen voorbij komen. Maar ik kon het niet laten om hier toch nog een aparte post voor de schoen te schrijven. De boot is werkelijk schitterend om te zien. Ik geloof graag dat die je voeten ook goed droog en warm houdt in de winter, maar zeg eerlijk, alleen al voor de looks wil je die schoen rocken toch?

De kleuren, de materialen en bovenal de vorm van de schoen, de perfecte boot is hiermee zeker wel benaderd. Zelfs zonder uitgebreid voor afgaand onderzoek kunnen we toch stellen dat dit een geslaagde missie is.

Uiteraard valt deze te halen bij Red Wing Amsterdam.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.