Stussy Westridge Vest,

Bij onze Engelse vrienden van END hebben ze een lading Stussy kleding binnen gekregen, daar wordt je niet goed van. Zee containers vol kleding hebben ze hun magazijnen in geladen, dat kan haast niet anders. En tussen al dat Stussy geweld vond ik deze bodywarmer. En omdat bodywarmer gewoon gaar klinkt noemen zij het de Westridge Down Vest.

De kleur is prima, en mocht je dat niet vinden, heb je mazzel, je kan hem ook nog binnenste buiten, of omgekeerd dragen. Dus twee voor de prijs van een. Het enige nadeel is wel dat met het weer van deze je week, je mouwen van je trui zeiknat zullen zijn.

Zoals gezegd op voorraad bij END.

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.