Timberland New Market Boot,

Hoe noem je een boot die net niet een hoge boot is, maar te hoog is voor een desert / chukka boot? Timberland heeft namelijk een dergelijk boot gemaakt die best de moeite van het benoemen waard is, maar ja, wat voor een naam moet je het geven?

Timberland noemt het hun New Market boot, en ja een nieuwe markt boren ze er wel mee aan. De shape is trouwens wel vet. Iets minder standaard Timberland dan normaal. En het gegeven dat het op een wedge Vibram zool gemonteerd is, geeft ook direct bonus punten. Ik snap die boot wel, nu nog een naam voor een dergelijk type schoen.

Timberland is tegenwoordig op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.