Vans Vault Horween Leather,

Al die filmpjes over de Horween fabriek waren niet voor niets natuurlijk. Uiteraard hebben we al voorbeelden kunnen geven van Red Wings en Wolverine boots van lappen leder uit deze fabriek. Maar de fabriek kent ook een aantal minder gebruikelijke klanten. Wat te denken van Vans.

Voor hun Vans Vault lijn hebben ze ook een trip naar Chicago gemaakt om wat stukken van dit prachtproduct in te slaan. Voornamelijk de Mountain Edition varianten van deze Vault Horween lijn vind ik persoonlijk zeer geslaagd. Echt een sicke schoen om de winter mee door te komen.

Op voorraad bij Oki-Ni.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.