Wolverine 1000 Mile Boots,

Zoals je vanochtend hebt kunnen zien, maken ze bij Horween met veel liefde hun leder. Bedrijven als Wolverine kopen al jaren hun leder in bij de Horween fabrieken. Alle schoenen uit hun 1000 Mile Collectie worden gemaakt van dit prachtige leder.

En we hebben ze al eens vaker laten zien, maar op geen moment was het gepaster dan na het vanmorgen vertoonde filmpje. Deze Chromexcel lederen boots van Wolverine. Je gaat toch heel anders naar zo’n product kijken wanneer net je hebt gezien hoe de halffabricaten hiervoor gemaakt worden.

Wolverine 1000 Mile Collectie is onder andere verkrijgbaar bij Zalando.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.