Woolrich Woolen Mills Garfunkel Jacket,

Die Scotch & Soda blazer van vorige week was natuurlijk top als basic item. Ook absoluut een must have voor wanneer je garderobe nog niet al te uitgebreid is. Mocht je garderobe wel uitpuilen van alle soorten basic items, dan heb ik hier een goeie variant op de grijze blazer voor je.

Van het alom geprezen label Woolrich Woolen Mills, komt met een iets complexere versie van deze basic. Hierdoor is het direct geen basic meer, maar wel een prima blazer voor af en toe. Met grijs wol kan je bijna niet mis gaan, mixen is eenvoudig met deze kleur.

Gevonden bij Need Supply.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.