YMC Crewneck,

YMC is een prachtig label met een grote passie voor eenvoud. En wij bij OurBubble houden van eenvoud. Sommige complexe zaken zijn zo doordacht, eenvoud komt gewoon zo maar opzetten. Dat houdt het spontaan. Ingewikkelde designers met teveel verhaal, maak gewoon een mooie trui en je bent klaar.

En een mooie trui maken is precies hetgeen ze bij YMC gedaan hebben. Simpel, eenvoudig. Een grijze crewneck sweater, hoe basic wil je het hebben? En dan die boorden bij de mouwen, alle kleuren van de regenboog, dus perfect te matchen bij welk paar schoenen dan ook. Ideaal, eenvoud.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.