Band of Outsiders Varsity,

We hebben er weer een. Een juweeltje van een varsity. En hoewel je zou denken dat die varsity toch eens uitgespeeld is, denk ik dat we hier met een immer tijdloze klassieker te maken hebben. Een goede varsity is altijd vet. En of SirMikeySnaps of Thom Browne hem maakt, dat maakt niet uit. Tijdloos = tijdloos.

En tijdloos is ook deze versie van de Baseball Jacket volgens Band of Outsiders. Subtiel uitgevoerd met een quilted padded voering. Met een buitenkant van een woolblend in een hele mooie grijze kleur. Met ribbed collars in het rood blauw en een afwerking waar je u tegen zegt. Mocht je nog geen SMS of TB hebben, dan is deze jas voor jou.

Deze zeer gelimiteerde Band of Outsiders Varsity is verkrijgbaar bij EndClothing.

 

Tags from the story

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.