Barbour Jeffries Quilted Jacket,

Barbour heeft ter ere van Steve McQueen al enige tijd een hele lijn vernoemd naar de beste man. En omdat Steve McQueen in de jaren 60 voor team USA uitkwam tijdens de motorraces zie je in plaats van de Union Jack de Stars and Stripes op deze serie afgebeeld staan. Gewoon even een stukje historie.

De Steve McQueen lijn doet stevig denken aan de goede oude tijd, maar komt wel met een moderne twist. Deze Jeffries is bijvoorbeeld getailleerd, iets wat voorheen niet denkbaar was bij dit label. En door deze slimfit pasvorm kan je hem gewoon rocken bij praktisch iedere outfit.

Barbour Steve McQueen is te koop bij Zalando.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.