Barbour Melrose Sjaal,

De winter komt er aan, het wordt weer tijd voor een nieuwe sjaal. Een nieuwe winterjas is eigenlijk niet ieder jaar nodig, zolang je maar varieert met verschillende accessoires, zoals bijvoorbeeld de sjaal. Stel je hebt een grijze of donkerblauwe winterjas, wat dacht je dan van deze sjaal van Barbour?

Gewoon een grijze wollen sjaal met een heel vet Fairisle patroon door de hele sjaal. Brengt je toch meteen in die heerlijke winterse sferen. En is verdomd makkelijk te combineren dankzij alle kleuren. Daarnaast is het gewoon van Barbour, en Engelsen weten hoe je het weer moet trotseren.

Deze Barbour sjaal vind je bij ASOS.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.